Från noll till mycket

BIP Day Camp Landskrona
BIP Summer Camp Halmstad
BIP Halloween Camp Helsingborg

SUMMERING AV 2021
Vilken start det blev för oss under 2021 med vår lägerverksamhet i Bring It Promotions. Vi arrangerade under 2021 tre öppna läger i Landskrona, Halmstad och Helsingborg. Under året hade vi 175 olika deltagare från 31 klubbar runt om i Sverige (och USA)

Utöver läger har vi genomfört utbildningar runt om i Sverige med bland annat IFK Helsingborg, Karlstads VK och Svenska Volleybollförbundet. Vi hoppas naturligtvis att vi ska utöka delen med utbildning under 2022

Vi startade också ”VolleySnack by BIP”, en PodCast och VideoPod om vad som händer i Svensk Volleyboll! Det har varit en häftig höst med gäster som Isabelle Haak, Marcus Nilsson, Sofie Sjöberg, Lennart Neovius, Ismo Peltoarvo, Bengt Gustafsson med flera. Vi har redan många intressanta gäster inplanerade för vårsäsongen, så välkommen tillbaka

Till 2022 utökar vi med några nya läger, Global Challenge, Boys Camp, Skills Camp och BIP Winter Camp Holmsund som är redan i januari för både för killar och tjejer

BIP CAMP KALENDER 2022:

Roligt att se att vi redan börjar få in anmälningar till både BIP Summer Camp och premiären av BIP Boys Camp.
Vi har också fortfarande några platser kvar på BIP Winter Camp och på Global Challenge Pula, Kroatien

TACK
Vi vill gärna tacka alla duktiga och ambitiösa spelare som deltog på våra läger, det har varit ett fantastisk år att ha er med på resan. Denna resa och projekt som startades på grund av att det fanns för få läger runt om i Sverige.
Vi vill också tacka de klubbar som vi har haft som medarrangörer under 2021, det vill säga Kronan VBK, Halmstad VS och IFK Helsingborg. Utan ert fantastiska jobb ute i klubbarna hade det inte gått att genomföra alla läger.
Till slut vill vi naturligtvis också tacka alla duktiga BIP Coacher som har varit nyckeln till alla framgångsrika BIP Camps. Ni gör ett fantastiskt jobb på alla våra läger

Vi ses 2022!
Bring It Promotions Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: