BIP Volley Camps 2022

Nu är det klart med alla våra BIP Volley Camps för våren och sommaren 2022

Nu kan vi äntligen erbjuda läger för alla! I år har vi läger för killar och tjejer, för spelare som vill vara på läger och utvecklas och träffa andra spelare, men också för de som verkligen vill satsa på att utvecklas individuellt eller som vill testa att spela matcher internationellt!

Naturligtvis kommer förra årets succé BIP Summer Camp Halmstad tillbaka, men vi har även några nya camps i BIP Skills Camp & BIP Boys Camp. Vår stora internationella satsning med Global Challenge i Pula, Kroatien är också något nytt som vi ser fram emot

På förra årets camps hade vi många duktiga BIP Coacher, och redan nu har vi rekryterat fler topptränare till våra nya camps. Vi har elitserietränare och mycket framgångsrika ungdomstränare klara att jobba på våra BIP Camps i vår och sommar.
Vi är redo! Är du?

Här är våren och sommarens BIP Volley Camps:
15-17 april BIP Skills Camp Värnamo 🏐👍🥇
19-23 juni BIP Summer Camp Halmstad 🏐🌞
4-6 juli BIP Boys Camp Halmstad 🏐🧑👨‍🦰👌
7-17 juli Global Challenge i Pula ☀️🏐🌴✈️

Du hittar all information på http://www.bipsweden.se/camps

Den 15 januari öppnas anmälan för vår nya BIP Skills Camp Värnamo
Alla övriga BIP Camps är redan öppna för anmälan

#BIPcamp #Volleybolläger #Volleyboll #BIPsweden
#BIPboyscamp #Global_challenge_pula #BIPcoach

%d bloggare gillar detta: