BIP Summer Camp Halmstad ´22

Förra årets succé är tillbaka på ett nytt datum 🔥19-23 juni 🔥

Är du redo för fem intensiva dagar i Halmstad med totalt 13 träningar tillsammans med några av Sveriges mest meriterade coacher? Du får tre träningar per dag (två på ankomst/avresedag) tillsammans med spelare på din nivå. Allt för att förbereda dig på bästa sätt inför starten av kommande säsongen

Anmälan är öppen och det börjar att komma in anmälningar från hela Sverige. Roligt att se att vi har många nya spelare, som kommer till årets största volleybolläger, BIP Summer Camp Halmstad den 19-23 juni👍

Några av de nya klubbarna som spelarna kommer från är Majorna från Göteborg, Alingsås, Gotland & Kungälv, sedan har vi självklart många ”gamla” spelare som återkommer till våra BIP Camps. Häftigt 👍 🏆 😃

📰 Mer information här:
https://bipsweden.se/bip-summer-camp-2022/
Anmälan: https://forms.gle/bJCMgy1EdnPHSAGB9

#BIPsweden #Volleyball #Volleybolläger #Halmstad #BIPcamp #HalmstadVS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: