Vilken BIP Camp sommar!!

Vilken sommar det varit med alla BIP Camps, den mest intensiva sommar så här långt! Men så roligt, både för deltagarna och alla BIP Coacher. Och vilket jobb våra BIP Coacher har gjort med alla spelare!
Under sommaren har vi haft BIP Summer Camp för tjejer, följt av en ny BIP Boys Camp för killar och ytterligare en ny camp i BIP Libero Camp! Sommaren avslutades med Global Challenge, vår internationella satsning.

Vilken succé det blev, så många minnen för alla som varit med. Tack för sommaren 2022!

Deltagarna
Det är roligt att se att vi får deltagare från hela Sverige till våra BIP Camps, i år hade vi deltagare från Holmsund och Stöcke i norr till Svedala och Malmö i söder. På BIP Summer Camp hade vi också 2 USA-svenskar från Laguna i California med på lägret! Häftigt!
Det är otroligt roligt att se hur spelarna blandar sig med varandra och träffas kontinuerligt på våra camps.

BIP Coacherna
Vi är oerhört glada och stolta över våra BIP Coacher, som gör ett fantastiskt jobb med alla deltagarna under våra läger. Det är ett hårt jobb, att träna grupperna 6 timmar per dag och sköta mycket av det praktiska runt lägret samtidigt.

Vi hade flera coacher som var med både på BIP Summer Camp och BIP Summer Camp. Den tränare som reste mest för att vara delaktigt i både campsen var Julia Enlund från Umeå! Det blev några mil på tåg, buss och flyg för Julia under sommaren! Till Boys Campen hade hon också 7 killar från Norrland med sig ner…vilken tjej!

BIP Boys Camp
BIP Libero Camp
BIP Summer Camp

Det var många återkommande BIP Coacher till sommarens läger, men också några nya! De coacher som naturligtvis sticker ut lite var coacherna till vår nya BIP Libero Camp, där vi fick landslagsliberona från Sveriges landslag som tränare. Edvin Svärd och Sofie Sjöberg gjorde ett fantastiskt jobb med våra libero under två dagar!

Tack igen alla BIP Coacher för det jobb ni gör, vare sig ni var med på en BIP Camp eller på 3 camps som Nils Åkerman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: