En tillbakablick pĂ„ Global Challenge đŸ‡­đŸ‡·

Vilken resa vi hade till Global Challenge ’22 i somras med 21 spelare fördelat i tvĂ„ BIP Sweden-lag (BIP Sweden Yellow & BIP Sweden Blue), tvĂ„ ledare och massa förĂ€ldrar och syskon. Pula, Kroatien visade sig frĂ„n sin bĂ€sta sida med vĂ€der, kultur, mat, dryck och med sportsliga utmaningar đŸ‡­đŸ‡· 🇾đŸ‡Ș

Vi gör tillbakablickar genom ögonen frĂ„n nĂ„gra av deltagarna som var med i Global Challenge ’22 med under hösten.
Först ut Ă€r Emilia Sylva-Arvidson frĂ„n KFUM Örebro. Just nu gĂ„r Emilia andra Ă„ret pĂ„ volleybollgymnaiset RIG Falköping

NÀr jag anlÀnde till Halmstad var jag supertaggad pÄ att trÀna, trÀffa nya mÀnniskor men frÀmst att fÄ spela volleyboll i Kroatien

Mimi, Emilia och Ella under invigningen

Vi fick mycket tid med att trÀna och spela ihop oss som ett lag inför Kroatien, vi var dÀr i tre dagar och flög den fjÀrde dagen till Kroatien. TrÀningarna sÄg olika ut dÄ morgonen bestod mestadels av teknik och kontrollövningar. Medan pÄ kvÀllen sÄ fick vi spela match och möta tvÄ amerikanska lag vilket var mycket roligt

Resan till Pula, Kroatien gick bra. Vi vaknade tidigt pÄ morgonen för att ta oss till flygplatsen och resten av resan gick utan nÄgra problem. NÀr vi landade i Pula sÄ var det sjÀlvklart spÀnnande. Snart skulle vi fÄ se hotellet, hallarna vi ska spela i och vilka lag vi skulle möta. Hotellet var jÀttefint och bra placerat, det var nÀra stranden och nÀra till hallarna. Maten var bra och rummen ocksÄ, och det var skönt att ha pool i den vÀrmen det var. I Pula, Kroatien Àr vi i sju dagar och under den veckan hÀnder det olika spÀnnande saker

Det hela började med en invigningsceremoni. DÀr samlades alla lag frÄn de olika lÀnderna, man pratade med varandra och tog bilder pÄ alla lag. Vi var dÀr ett tag och kunde kollade runt i smÄ butiker och affÀrer i Pula centrum

Invigningen av Global Challenge med tvÄ BIP Sweden lag

Vi spelade matcher mot tuffa lag vilket var bra för att kunna utvecklas och lÀra sig hur andra lag utanför Sverige spelar. Jag lÀrde mig jÀttemycket och jag tyckte det var bra för mig att komma hit och kunna bli en bÀttre volleybollspelare

I slutet av hela turneringen sÄ var det poolfest. Det var ett band dÀr och ocksÄ en DJ. De spelade massa ikoniska lÄtar och alla lag hade samlats dÀr för att festa tillsammans. Det var en jÀttehÀrlig kvÀll och ett bra avslut pÄ hela resan

-Jag hade det jÀtteroligt och om jag skulle kunna göra det igen, sÄ skulle jag göra det. Det var en fantastisk upplevelse och en hÀndelserik resa som jag kommer minnas

Mer information:
https://bipsweden.se/global-challenge-2023/
https://bipsweden.se/camps
https://bipsweden.se/global-challenge-2022-i-pula/

NÀsta Global Challenge Pula Àr 17-21 juli 2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: