BIP Halloween Camp 🎃

Då var årets BIP Halloween Camp Helsingborg ’22 slut för i år, vår andra Halloween Camp i Helsingborg och vår nya återkommande BIP Camp och tradition. Årets Halloween Camp var överbokad och full av ”nya” spelare! Ett fantastisk roligt läger, med mycket teknik, spel och turneringar!
Bildgalleri från BIP Halloween Camp Helsingborg ’22

Vi tackar alla deltagare för ett perfekt genomfört läger. Att träna 6 timmar om dagen, 3 dagar i sträck, kräver vilja, koncentration och disciplin och som alla klarade det! Vi såg många framsteg, både individuellt och som lag och grupp. Och vilka fantastiska tjejer att sköta sig på boendet, i hallen och runt matbordet

BIP vill också tacka IFK Helsingborg Volleyboll för medarrangemanget, ett perfekt samarbete med bland annat Peter Bäckström och Johan Persson. Som vanligt på våra BIP Halloween Camps i Helsingborg är maten fantastisk, TACK Eva-Lena och Monika som var ansvariga kockar! Till slut, tack alla BIP Coacher, som vanligt gör ni ett kanonjobb med ungdomarna från början till slut

Några kommentarer från er föräldrar:
”Tack för ett fantastiskt läger och att ni tog hand om tjejerna under dessa dagar 😍”
”Tack för all tid ni lägger på tjejerna och ett grymt bra läger 👏👏👏”
”Tusen tack för allt ni gjort för tjejerna i helgen 🙏🤩🙌”

Titta gärna in på våra nästa läger:
BIP Winter Camp Holmsund ’23
BIP Summer Camp Halmstad ’23

🌎 Våra volleybollresor hittar ni här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: