BIP Året 2022, vilket år!

Global Challenge 2022
BIP Summer Camp Halmstad
BIP Boys Camp Halmstad

BIP året 2022, vilket år!
Vi har fortsatt att utveckla lägerverksamheten i Bring It Promotions och erbjuder fler läger, på olika platser i Sverige och med olika tema. Vi arrangerade under 2022 5 stycken läger i Värnamo, Halmstad och Helsingborg. För första gången arrangerade vi också ett läger för killar, BIP Boys Camp Halmstad. Det blev en sådan succé att vi till nästa år förlänger lägret från 3 till 4 dagar! Tyvärr fick vi ställa in vår BIP Winter Camp Holmsund pga pandemin, men vi är tillbaka där i januari 2023.
Under 2022 hade vi strax under 300 deltagare från klubbar runt om i Sverige (och USA)

Utöver läger har vi genomfört utbildningar runt om i Sverige med bland annat IFK Helsingborg, Vindrarps VK och Svenska Volleybollförbundet. Vi hoppas naturligtvis att vi ska utöka delen med utbildning under 2023

”VolleySnack by BIP”, vår PodCast och VideoPod jobbar vi vidare med om vad som händer i Svensk Volleyboll! Det har varit en häftigt år med gäster som Isabelle Haak, Marcus Nilsson, Sofie Sjöberg, Anders Kristiansson, Bengt Gustafsson med flera. Tack alla gäster!

Vi fortsatte även med vårt Allstar-lag för höstens lag på herr- och damsidan i Elitserien – BIP Line-Up som gjorde succé med oerhört mycket uppmärksamhet!

BIP Tours
Under 2022 introducerade vi även BIP Tours och vår premiärresa gick till Pula, Kroatien och Bring It Promotions Global Challenge. BIP Sweden åkte med två lag och vilken start på denna satsning. Träning och mycket matcher mot lag från hela Europa!
Målet med våra BIP Tours är att få fler svenska spelare som får chansen att spela mot lag från hela världen!

2023

Till 2023 utökar vi med några nya läger med bl.a. BIP Libero & Passare Camp, ett längre Boys Camp och vi fortsätter naturligtvis med vår BIP Summer Camp och BIP Halloween Camp. Vår BIP Tour satsning fortsätter med två resor till USA, en BIP Beach Tour USA och BIP Tour USA och vi fortsätter med att åka med två lag till Global Challenge, men utökar också med ett BIP Denmark lag

Nästa BIP Camp är BIP Winter Camp Holmsund, vårt första läger i Norrland. BIP Winter Camp är ett läger för killar och tjejer födda 2003-2008!
Lägret är fullt, så vi ser fram emot ett intensivt och roligt läger!

BIP CAMP KALENDER 2023:

Det kan tillkomma någon BIP Tour eller BIP Camp under året!

TACK
Vi vill gärna tacka alla duktiga och ambitiösa spelare som deltog på våra läger och resor, det har varit ett fantastisk roligt att ha er med på resan.
Vi vill också tacka de klubbar som vi har haft som medarrangörer under 2022, det vill säga Halmstad VS, Värnamo VBA, Holmsund och IFK Helsingborg. Utan ert fantastiska jobb ute i klubbarna hade det inte gått att genomföra alla läger.
Till slut vill vi naturligtvis också tacka alla duktiga BIP Coacher som har varit nyckeln till alla framgångsrika BIP Camps. Ni gör ett fantastiskt jobb på alla våra läger

🏐 GOTT NYTT ÅR 🎉💥

Vi ses 2023!
Bring It Promotions Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: