BIP Tours 2023

Är du intresserad att spela volleyboll eller beachvolley utomlands i 2023?
Då är det dags att anmäla sig till någon av våra volleybollresor!
Det börjar att bli fullt på våra resor!!

🌎 SPORTLOVSRESA 18-25 Februari 2023 
BIP Beach Tour USA vänder sig till DIG som tjej som vill spela och träna beachvolleyboll i USA under 7 dagar i februari med bra tränare och deltaga i flera turneringar och kanske vara intresserad att spela beach eller volleyboll på college i USA efter gymnasiet. Vi välkomnar både svenska och danska spelare att deltaga!  
Mer information
Anmäl ditt intresse här

🌎 BIP USA Tour 21 juni – 1 juli
Denna BIP USA Tour vänder sig till spelare som vill få chansen att spela i VÄRLDENS STÖRSTA VOLLEYBOLLTURNERING med totalt över 3400 lag som spelar på 212 volleybollplaner under 12 dagar!! Du kanske också är intresserade att gå på college i USA! BIP kommer att deltaga med ett lag i ”U17 Aspire” som pågår under 4 dagar.
Just nu saknar vi 1 spiker och 1 center
Mer information
Anmäl ditt intresse här

🌎 GLOBAL CHALLENGE Pula 13-22 juli
Global Challenge är en stor internationell turnering som spelas årligen i Pula, Kroatien med lag från China, Iran, Italien, USA, Tjeckien, Slovenien, Kroatien, Italien, Nederländerna m.fl. BIP Sweden deltog under 2022 med två stycken lag, BIP Sweden Yellow and BIP Sweden Blue. Det är en öppen anmälan till att deltaga på denna turnering.
Vi har ca 3-4 platser kvar totalt till båda lagen
Mer information
Anmäl ditt intresse här


Bring It Promotions Sweden arrangerar volleybollresor i Europa och till USA. Alla är skräddarsydda för att nå ett speciellt mål för deltagarna. Vi vill att fler spelare ska få chansen att kunna spela internationella matcher och få nya erfarenheter från tävlingar utanför Sverige

Flera av våra resor är också anpassade för dig som är intresserad av att spela volleyboll eller beachvolleyboll på college i USA efter gymnasiet 
Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: