Svensk Volleyboll Convention

En årligen återkommande mötesplats med utbildning och utveckling för volleyboll-Sveriges engagerade. Det är visionen för Svensk Volleyboll Convention, vars premiärupplaga anordnas 14-17 september 2023 i Falköping.

Foto: Robert Boman, Glenn Unger, Per Eliasson, CEV.

Bring It Promotions Sweden är medarrangör och initiativtagare till starten av Svensk Volleyboll Convention och Supercup. Två nya satsningar som ska utveckla volleybollen i Sverige genom utbildning, workshops, föreläsningar och två häftiga matcher om säsongens första titlar.

Läs mer här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: