Nästa tillbakablick på Global Challenge 🇭🇷

Nu är det Saga Persons tur att titta tillbaka på sommarens Global Challenge ’22 🇭🇷 🇸🇪
Saga spelade med BIP Sweden Blue i Pula och spelar i Sverige med Hylte/Halmstad

– Global Challenge 2022 är bland det häftigaste jag varit med om och jag har fått minnen och vänner för livet. Jag var rätt nervös inför lägret eftersom jag inte spelat volleyboll speciellt länge och inte kände igen ett enda namn på deltagarlistan, men efter att förlägret i Halmstad passerat insåg jag att nerverna var helt i onödan och att det här skulle bli succé

-Veckan i Kroatien flög förbi alldeles för snabbt. Det var fart och fläng hela tiden, från öppningsceremonin inne i Pulas centrum till poolpartyt på hotellet sista kvällen. När vi inte spelade match eller tränade så hängde vi vid poolen, åkte på utflykt, hoppade från klippor, drog till köpcentrumet eller kollade solnedgången vid havet

Saga i en av grottorna i Kamenjak, Kroatien

-Förutom alla lagkompisarna från olika delar av Sverige lärde vi känna tjejer från bland annat USA, Nederländerna och Italien. Det var så häftigt att få dela den här upplevelsen med så många andra som också älskar att spela volleyboll och vi hade så mycket att lära av varandra. Jag har aldrig tidigare spelat volleyboll mot ett sådant motstånd. Det var ett helt annat tempo med varianter jag inte var van vid, men det gav verkligen mersmak och en chans att få utvecklas

-Det bästa med lägret var nog trots allt sista kvällen. Efter U23 finalen och avslutningsceremonin bytte vi tröjor med varandra på hotellet. Tony hade varit på oss att ta med gamla matchtröjor att byta och jag tyckte det lät rätt skumt, men tog till slut med mig 2 stycken vilket jag är så glad för. Det var vild huggsexa och alla tjejer sprang mellan våningarna och bytte med varandra. Mina 2 tråkiga tröjor resulterade i 6 (!!) stycken skitsnygga collegetröjor från bland annat Hawaii och Las Vegas som jag numera går runt i varje dag. Den energifyllda stämningen hängde sedan med till poolpartyt där vi dansade och skrek till hög livemusik hela kvällen

– Det var inte förrän jag kom hem efter 10 dagar fyllda med volleyboll, sol, bad och kompisar som jag hann reflektera över vilken upplevelse jag haft. Jag kan inte tänka mig en roligare resa och jag är så tacksam till alla lagkompisar, tränare, föräldrar och arrangörer som gjorde det till en sån succé

Mer information:
https://bipsweden.se/en-tillbakablick-gc22/
https://bipsweden.se/global-challenge-2023/
https://bipsweden.se/camps
https://bipsweden.se/global-challenge-2022-i-pula/

Nästa Global Challenge Pula är 17-21 juli 2023
Intresseanmälan här – ingen bindande anmälan

En tanke på “Nästa tillbakablick på Global Challenge 🇭🇷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: