Vill du spela volleyboll i USA?

Är du intresserad av att spela volleyboll eller beachvolleyboll på college i USA efter gymnasiet? Det kan vara ett äventyr för livet, med både en utbildning, häftig upplevelse och utvecklande för din volleyboll 🇺🇸 🏐🏖️

Bring It Promotions erbjuder bland annat volleybollresor till USA och Kroatien (Global Challenge), där deltagarna får spela volleyboll eller beachvolleyboll och samtidigt träffa och prata med coacher från olika amerikanska college. Under resorna till USA kommer deltagarna även att få chansen att göra rundturer på olika universitet och sitta ner med olika collegecoacher och prata om sina förutsättningar!
Vi kommer också att erbjuda andra komplement för att kunna få ett scholarship i USA

BIP Tours 🇺🇸

Vår första BIP Tour går redan under våren 2023, en BIP Beach Tour USA som går till Florida under sportlovet (vecka 8) 🏖️☀️
Vi kommer att träna beachvolley dagligen och spela turneringar, men också besöka ett antal universitet och få chansen att träffa collegecoacher!

Här finns mer information om våra BIP Tours 2023:
18-25 juni BIP Beach Tour USA
Intresseanmälan: https://forms.gle/YPj6SDvzj6N89zsa8

Hör av er om ni har några frågor eller funderingar kring scholarship i USA eller våra resor till Florida under 2023
📧 info@bipsweden.se

Vanliga frågor
 • När ska man börja titta på scholarship för college?
  Vi rekommenderar att så snart man börjat på gymnasiet, ska man börja titta på om ett scholarship i USA är det man vill göra efter gymnasiet. Det är ett stort steg och man behöver mycket information. Därför erbjuder vi resor till USA där man kan besöka olika college och samtidigt prata med coacher. Då får man snabbt en känsla om det är något man vill göra. Det finns dock vissa begränsningar och regler för collegecoacherna USA när de får prata med potentiella spelare. Allt detta hjälper vi dock till med

 • När ska man senast starta processen för ett scholarship?
  Den sista chansen är under våren innan skolstarten på hösten. Det är inte försent, men självklart blir möjligheterna lite mindre än om man börjar tidigt

 • Vad behöver man göra för att söka ett scholarship?
  Det är en stor process av massa olika information och tester. I starten behöver bland annat en highlightsvideo och 1-2 hela matcher uppladdad på Youtube etc. Vi kommer också att jobba med en samarbetspartner i USA

 • Behöver man göra några tester?
  Du behöver göra två tester som heter SAT och TOEFL. Båda testerna kan och ska göras i Sverige innan ankomst till USA
  SAT – är som ett högskoleprov i USA
  TOEFL – är ett test på dina kunskaper i engelska

%d bloggare gillar detta: