Svante klar som coach

Global Challenge Pula 2023 🇭🇷 🇸🇪 🏐 ☀️
www.bipsweden.se/global-challenge-2023

Nu har vi klart med första coachen till BIP Sweden och Global Challenge ’23. I år kommer vi att ha en Head Coach per lag! Jonas Svantesson kommer att fortsätta vara en av Head Coacherna till Global Challenge ’23

Jonas var redan med på vår första resa till Pula sommaren 2022, och gjorde ett fantastiskt jobb med våra unga lag‼️
Svante, som han kallas, har en lång meritlista som tränare och leder just nu Örebro Volley som är ett av topplagen i Elitserien. Sedan är han också involverad som assisterande coach i vårt framgångsrika damlandslag 🇸🇪

BIP Sweden kommer även under Global Challenge ’23 att deltaga med ett eller två lag i U18 Istra Division för tjejer födda 2004 och senare, i den 18.de upplagan av Global Challenge. Vi kommer att sätta ihop helsvenska lag, som kommer spela under den svenska flaggan i svenska färger 🇸🇪

Tag chansen och var med på detta äventyr!
Intresseanmälan är öppen: Anmäl dig här

Läs gärna mer om Global Challenge här:
www.bipsweden.se/global-challenge-2023/
www.bipsweden.se/global-challenge-2022-i-pula
www.bipsweden.se/en-tillbakablick-gc22

#BIPsweden #BIPtillpula #BIPcamps #Global_challenge_pula #Volleyboll

%d bloggare gillar detta: