BIP Camps sommaren 2023

Sommaren 2023 blir vårt största år med BIP Camps i Halmstad! Vi är glada att vi har så stort intresse för våra läger, att vi redan i mars håller på att fylla samtliga läger!
Vi gör också från och med 2023 alla våra BIP Camps i samarbete med Svenska Volleybollförbundet.

BIP Summer Camp som hittills har varit vårt störst läger och längsta under sommaren, har bara 20 platser kvar och vi ser ut att gå mot ett deltagarrekord! Häftigt!

BIP Boys Camp som efter förra årets succé och efterfrågan, har vi nu utökat lägret med en dag och med fler platser! Just nu har vi bara 22 platser kvar, och då blir det deltagarrekord!

BIP Libero & Passare Camp som är en utveckling av förra årets BIP Libero Camp är redan fyllt, men vi har ökat på vår kapacitet så nu har vi 14 platser kvar totalt för passare och libero! Vi skulle gärna se fler passare på tjejsidan!

BIP Coacherna
En av våra viktiga delar för att kunna genomföra alla våra läger, är naturligtvis alla BIP Coacherna! De gör ett fantastiskt jobb med ungdomarna på alla BIP Camps!
Vi har många coacher som kommer tillbaka varje år till nya camps, men vi har också varje år nya coacher som kommer in och får dela med sig av sina erfarenheter och utbilda sig i vårt BIP-koncept

Läs gärna mer om våra BIP Coacher och hur en dag kan se ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: